söndag 30 augusti 2009

Vi gjorde det!

Mission SOS har i helgen proklamerat en ny församling i Stockholm och invigt nya kyrklokaler på Kungsholmen. WOW! På Nalen igår under proklamationen fanns det ett slags lugn och godkännande från himlen som en slags rökridå i hela lokalen. Jag kunde känna att Gud var stolt över oss i sitt Fadershjärta. Mission SOS har flyttat hemifrån, nu börjar livet. Det är dags att stå på egna ben.


Under våra år på Harvest Center i Märsta fick vi växa upp och bli starka, och de åren var så välsignade och viktiga men nu är vi vuxna nog att stå på egna ben. Tack, tack Sven och Harvest Center!


Pastor Johannes, pastor Johannes Amritzer. Orden tåls att smaka på, nu är han min pastor och jag behöver inte känna delad lojalitet längre. Johannes, familjen Charlieson älskar dig och beundrar dig. Vi är stolta över dig! Vi är så lyckliga!

Efter att vi kom hem från tårtkalaset (Stackars Elise sov så hon missade tårtan!) igår mös vi hela familjen i vår stora säng. Vi börjar bli en riktig familj nu, med våra egna egenheter och inbördes fix ideér. Här kommer ett kollage på syskonen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar